ForeningenKalenderLotteriNyheder

Verdensjulemarked og trækning af vindere i Cuba-lotteri 5. december

Søndag den 5. december slår Casa Latinoamericana/Valby Kulturcenter på Høffdingsvej 10 dørene op for det årlige Verdensjulemarked. Kl. 17 trækkes de 22 vindernumre i årets store Cuba-solidaritets-lotteri. Velkommen! BEMÆRK: BODPASSERE, AKTIVISTER OG GÆSTER SKAL VISE CORONAPAS ELLER NEGATIV TEST

Arne Würgler underholder på årets Verdensjulemarked. Det samme gør rap’eren Marc Sanganee.

Verdensjulemarked er både som det plejer samt med nye indslag.

Stedet er Casa Latinoamericana/Valby Kulturcenter på Høffdingsvej 10 – lige ved Vigerslev Alle S-tog station.

Åben fra 13 til 18

10-12 boder. Her en Fynsk Cuba-bod bemandet med Tommy og Yaneissy

Dagens program:

Kl. 13: Boderne åbner – både madboder og de cirka 10 boder fra solidaritetsorganisationer, bogbutikker, og andre organisationer. Blandt boderne er bla. en ”jysk landhandel”, Danmarks største antikvariske Cuba-bogsalg og latinamerikansk håndarbejde og smykker.

Kl. 15 Arne Würgler underholder med sange og tilhørende fortællinger. Arne Würgler behøver næppe nogen præsentation, men det kan nævnes, at han de senere år også har arbejdet med cubanske rytmer.

Oplev Marc Sanganee, som kan præsenteres således: “En kombination af skarp lyrik og samfundskritisk aktivisme gør Sanganee til en af Danmarks mest aktuelle rappere indenfor revolutionær hip hop. Han er blandt andet aktuel med albummet Lyden af Modstand, der er udkom på vinyl tidligere i år, og har siden udgivet en musikvideo til nummeret Ghettoloven. Som aktivt medlem af Kommunistisk Parti formidler Sanganee sine tekster for at skabe klassebevisthed og fremme ideen om revolution i den danske befolkning.

Kl. 15:30: Rap’eren Marc Sanganee fyrer den af: Sanganee er aktuel med albummet Lyden af Modstand, der er udkom på vinyl tidligere i år, og har siden udgivet en musikvideo til nummeret Ghettoloven.

Kl. 16 Marked og salg af de sidste lodsedler.

Kl. 17: Dansk-Cubansk Forenings Krista Sørensen oplæse numrene på de 22 vindere i Cubalotteriet….. samt vinderen i dagens special-lotteri…. Præmier for næsten 30.000 kr.

Kl. 18 siger vi tak for i dag.

Der er gratis adgang og vi passer på hinanden – derfor skal du vise coronapas eller negativ test ved indgangen.

Arrangør: Dansk-Cubansk Forening

Blandt madboderne finder du peruviansk kylling – Pollo a la brasa. Uhmmmm