OFFENTLIGT MØDE: Cykling og internationalt samarbejde med Cuba

VELKOMMEN: Lørdag d. 21. maj kl. 15.00 – 18.00. Medborgerhuset Union, Cielo, 3. sal – Nørre Allé 7 – 2200 København N. Oplæg og indlæg fra to cubanske gæster, der arbejder med at fremme cyklisme i Cuba samt dansk-cubanske Henrik Thejl og Cubas ambassadør.

Cykellege i børnehaven ”Vilma Niña” i bydelen
Belén, Havana, Cuba

Emergency Architecture & Human Rights, EAHR, inviterer til møde om vores samarbejdsprojekt i Cuba ”Udvikling af hverdagscyklismen i Havana”.
Mød samarbejdspartnerne Martha Peréz fra den cubanske NGO for bæredygtigudvikling i Havana, ”Patrimonio, Comunidad y Medio Ambiente”, og Kiovet Sánchez fra planlægningskontoret i Havana, ”Oficina de Historiador de La Habana”.
Vores cubanske gæster vil fortælle om projektaktiviteterne i tre bykvarterer i Gamle Havana, som omfatter cykeltræning i børnehaver efter dansk forbillede,
cykelværkstedskurser og samarbejde med cubanske cykelorganisationer og beboerorganisationer om udbredelsen af cyklismen.
I mødet deltager desuden den cubanske ambassadør Roger López García og repræsentant for Dansk Cubansk Forening, Henrik Thejl Hansen, samt Cuba-teamet i EAHR. Kom og deltag i en snak om det videre dansk-cubanske samarbejde.
Projektet er støttet økonomisk af CISU og firmaet ITS Teknik har doneret cykler til børnehaver i Havana. Projektet er i overensstemmelse med FN’s mål for
bæredygtig udvikling