Du kan støtte ofrene for katastrofen i Havanna

Den 6. maj skete der en stor og dødelig ulykke i Hotel Saratoga i Havanna. Den britiske venskabsforening, Cuba Solidarity Campaign, har iværksat en indsamling til støtte for ofrene. Dansk-Cubansk Forening har besluttet at opfordre medlemmer og venner til at støtte ofrene gennem den britiske indsamling.

Hotel Saratoga i centrum af Havanna blev ramt af en voldsom gaseksplosion. Der meldes om 43 døde.

Cuba Solidarity Campaign skriver således:

“Støtte til ofrene for Hotel Saratoga-eksplosionen

Doner et beløb til Hotel Saratoga eksplosionsappel
Cuba Solidarity Campaign har lanceret en appel for at hjælpe ofrene for den tragiske ulykke, der fandt sted på Hotel Saratoga i Havana fredag ​​den 6. maj, hvor mindst 43 mennesker blev dræbt på hotellet og det omkringliggende område.

Donér her

En formodet gaseksplosion ødelagde 80 procent af det berømte Havana-vartegn samt beskadigede flere bygninger i nærheden, herunder en skole og beboelsesbygninger, som er blevet evakueret. Selvom hotellet var lukket for reparation, skulle det åbne om et par dage. Enoghalvtreds ansatte arbejdede på tidspunktet for eksplosionen, hvoraf treogtyve desværre misede livet.

Onsdag den 11. maj ud over de 43 bekræftede dødsfald var hundrede mennesker blevet rapporteret såret, og flere forblev savnet, da redningshold fortsatte med at lede efter overlevende.

Donationer går direkte til at købe medicin og udstyr, der er nødvendigt for at behandle og støtte behovene hos de sårede, ofrenes familier og akut nødhjælp.

CSC sender sine dybeste kondolencer, kærlighed, styrke og solidaritet til det cubanske folk, der er i sorg i denne tid, og især til venner og familier til ofrene, sårede og savnede, og til rednings- og sundhedspersonale, der eftersøger og behandler overlevende.”

DANSK-CUBANSK FORENING TILSLUTTER SIG DENNE HILSEN OG OPFORDRER SOM SAGT TIL AT MEDLEMMER OG VENNER STØTTER DENNE INDSAMLING, SOM GENNEMFØRES AF EN SØSTERORGANISATION, SOM VI HAR FULD TILLID TIL.

DU KAN DONERE VED AT KLIKKE HER (Her skal du vælge et beløb og derefter er der en en helt enkel betalingsproces med VISA eller Mastercard).

På forhånd tak for enhver støtte – stor eller lille.

Dansk-Cubansk Forenings Forretningsudvalg