Tidligere rejser

Corona-aflyst:Tag med på forårsrejsen til Cuba 26. marts – 10. april 2020:

“Hvad gør Cuba og cubanerne – under øget pres fra Trump’s USA?”

Hvordan reagerer det cubanske samfund på USA’s dybt alvorlige trusler om at angribe Cuba økonomisk og militært for at vælte regeringen og skifte den socialistiske samfundsform ud …? – Trump-regeringens aggressioner rettes også mod Venezuela og Nicaragua – ja, regionen som helhed. – Hvad sker der med Cubas samarbejde med de andre latinamerikanske lande?

Og hvad sker der internt i Cuba – hvordan påvirkes og reagerer cubanerne?

Det glæder vi os til at undersøge gennem samtaler med mange cubanere ved besøg i fem byer – Habana, Svinebugten, Trinidad, Cienfuegos  og Santa Clara. Rejsen forventes at være fra torsdag 26. marts – fredag 10. april 2020.

Du og måske dine venner og familie kan ved at være med på denne rejse få belyst:

  • Hvordan og hvor vil Trump og USA sætte ind militært? – USA’s Kongres har bevilget 10 millioner dollars til det.
  • Hvordan mærker cubanere den skærpede økonomiske blokade, som gør det sværere nu at importere medicin, fødevarer og industrimaskiner? Og ligeledes sælge cubanske exportvarer!
  • Hvordan tackler CDR forsvarskomiteerne og Cubas soldater truslerne?
  • Hvad sker der med Cubas samarbejde med Venezuela og de andre latinamerikanske lande, fx ALBA og de militære samarbejdsaftaler med gensidig hjælp?
  • Hvordan fastholder cubanerne humøret trods vanskeligere livsvilkår?

Vi kommer også til at nyde både kulturelle oplevelser, som Son de Cuba koncert i Trinidad; og opleve fantastisk natur som vandfaldene ved Cienfuegos. Vi transporteres rundt i en minibus.

Vi kommer tæt på cubanere også ved at bo i casa particulares (’bed & breakfest’), og nogle gange på hotel. 

Tilmeld dig sådan:

Tilmeld dig jo før, jo bedre. Få flere oplysninger på www.cubavenner.dk – Og tilmeld dig på: rejsegruppendcf@gmail.com

Du kan også ringe til rejselederne Ole Bach på mobil 30 25 66 89 og Marianne Maass på mobil 40 82 66 82.

Tilmeldingsfrist: senest 10. januar.

Anslået pris for de 16 dages rejse torsdag 26. marts – fredag 10. april 2020 er 20.400 kr. i delt dobbeltværelse (Tillæg for enkeltværelse: 1.800 kr.). Den endelige pris er afhængig af dollarkurs og deltagerantal.

Prisen inkluderer: – Flyrejsen København – Havana retur. Overnatninger i Cuba. Transport, morgenmad og måltider ifølge nærmere program. Dansk- og spansk-talende rejseledere + lokal, engelsktalende guide. Alle programlagte aktiviteter og entréer er inkluderet.

Deltagelse i rejsen kræver medlemskab af Dansk-Cubansk Forening.

Hør mere om det meget aktuelle emne – og den spændende rejse:

Kom til – offentligt debatmøde onsdag 13. november:

  • Rejseinteresserede og andre Cuba-interesserede indbydes til oplysende debatmøde ”Hvad gør Cuba og cubanerne mod truslerne fra Trumps USA” onsdag 13. november kl. 19.00 hos Dansk Cubansk Forening, Høffdingsvej 10 i Valby, Kbh.  
  • De foreløbig tilmeldte & andre interesserede mødes desuden samme dato og sted kl. 17.00 – 18.45 med Marianne & Ole til det første info-møde om rejsen.

Hilsener og på genhør

Marianne Maass og Ole Bach, rejselederne