Solidaritetsbrigade omkring 1. maj og Nordisk Brigade til december

Første maj-dagen blive fejret på Revolutions-pladsen i Havanna sammen med cubanerne. Den 30. april og den 2. maj deltager brigadisterne i et stort internationalt solidaritetsmøde, som samler faglige tillidsfolk fra hele verden. I år besøger 1.Maj brigaden også Santiago de Cuba, med mange interessante stop ned gennem Cuba.

Solidaritetsbrigaderne samler deltagere fra mange lande. Mange faglige tillidsfolk deltager i 1. maj brigaden. Foto: DCF

Så skete det, som mange har ventet på: Der er atter gang i solidaritetsbrigaderne til Cuba.

24. april – 8. maj 2022, kan du deltage på 1. Maj Brigaden,

En brigade hvor der traditionelt kommer deltagere fra mange lande for at fejre den store dag.

Detaljeret program kan ses på hjemmesiden www.cubavenner.dk.

Programmet omfatter 4 halve arbejdsdage, besøg på virksomheder og institutioner, møder og konferencer, kultur og en bustur gennem landet.

Første maj-dagen blive fejret på Revolutions-pladsen i Havanna sammen med cubanerne. Den 30. april og den 2. maj deltager brigadisterne i et stort internationalt solidaritetsmøde, som samler faglige tillidsfolk fra hele verden.

Brigadisterne deltager i cubanernes Første Maj-parade på Revolutionspladsen i Havanna, hvor det imponerende Jose Monument står. Foto: DCF

Men glæd jer endnu mere! I år besøger 1.Maj brigaden også Santiago de Cuba, med mange interessante stop ned gennem Cuba.

Brigaden er en virkelig god mulighed for at få et rigtig godt indblik i Cuba.

>>> LÆS DET DETALJEREDE DAGSPROGRAM HER.

Prisen for denne brigade er 4750 kr. Hertil kommer flybillet og visum.

Tilmelding til Dansk-Cubansk Forening (mail til post@cubavenner.dk)

Fælles for alle brigader er det gode sammenhold, forelæsninger om cubanske forhold, virksomhedsbesøg, kulturelle aktiviteter m.m. Desuden er der altid en flere dages tur, hvor deltagerne besøger en anden provins.

Programmet omfatter også fysisk arbejde af forskellig karakter, primært arbejde til lejrens selvforsyning. Det er ikke hårdt arbejde, så alle kan være med!

Det egentlige ”arbejde” for brigadisterne er at lære Cuba at kende og formidle den viden om Cuba, når de kommer tilbage til Danmark.

Deltagerne i 1. maj-brigaden får en bustur til byen Santiago de Cuba med besøg på stedet, hvor Fidel Castro er begravet. Foto: DCF

—————————————————————————————

Nordisk Brigade 2022 – tre uger fra midten af december

Vi ved på nuværende tidspunkt med sikkerhed at den traditionelle Nordiske Brigade bliver gennemført fra midten af december hen over jul og nytår.

Vi kender endnu ikke det præcise program, men det er en udvidet udgave af programmet for 1. maj brigaden. Du kan finde tidligere programmer for Nordisk Brigade på hjemmesiden www.cubavenner.dk.

Vi samler i år også en unge-gruppe til denne brigade. Ungegruppen vil få tilbudt brigaden til nedsat pris, hvilket vi kan gøre med penge der er i overskud fra diverse arrangementer.

Så er du ung, opfordrer vi dig til at deltage i Nordisk Brigade 2022. Fortæl gerne andre unge om denne enestående brigaderejse til Cuba.

Kontakt Dansk-Cubansk Forening og kom med på listen over interesserede (uforpligtet); så vil du blive holdt informeret løbende om program og pris og forberedelsesmøder.