LotteriNyheder

Cuba-lotteri 2022: Rom * Rejser * Revolution

Køb lodder i årets Cuba-lotteri. Godt formål og gode præmier. Der er ikke noget at vente på. Send straks din bestilling med en mail til post@cubavenner.dk – eller bedre køb lodsedler i webshoppen. BEMÆRK: DER ER NÆSTEN UDSOLGT, SÅ DU KAN IKKE KØBE I WEDSHOPPEN ELLER BESTILLE MED EN MAIL. VI HAR LODSEDLER TIL SALG VED VERDENSJULEMARKEDET SØNDAG DEN 4 DECEMBER KL. 13. … VELKOMMEN!

Bemærk: en præmieliste, der rammer lige på kornet… rom og rejser!

DET VI STØTTER MED LOTTERIETS OVESKUD

Overskuddet fra lotteriet går igen i år til det cubanske institut CNEURO, som har gang i talrige projekter inden for sundhedsområdet.

Den indsats, som vi støtter med overskuddet fra årets solidaritetslotteri er høreapparater og anden hjælp til ældre mennesker som dels lider af stærk hørenedsættelse og dels er ramt af en begyndende demens.

Det cubanske sundhedsvæsen har konstateret, at en indsats mod hørenedsættelse og døvhed kan forebygge og forsinke udviklingen af demenssygdomme.

Det synes vi er et godt formål at støtte, og vi ser frem til igen at få lotteriets 4900 lodder solgt.

Lige som sidste år, hvor det gik helt forrygende.

De 55.000 kr. som var overskuddet sidste år er sammen med 6000 kr. fra Cubafesten i BJMF og en donation på 27.000 kr. fra ”Roskilde Minifestival for en Verden i Fred” overført til CNEURO dels kontant og dels i form af fem laptop-computere.

Vi har modtaget en varm tak fra CNEURO’s generaldirektør Dr. Mitchell Valdés, som hermed er givet videre til jer alle.

Hvad kan jeg vinde?

I år byder lotteriet på 14 præmier til en samlet værdi af 27.000 kr.

Vi har fastholdt hovedpræmien: Et rejsegavekort til Cuba på 16.000 kr. – svarende til to flybilletter T/R.

Andenpræmien er et rejsegavekort til Cuba på 8.000 kr. – svarende til en flybillet T/R.

Og så har vi i år 12 tredjepræmier, nemlig Cuba-rom i flaskevis. I alt er der 12 flasker rigtig god rom på præmielisten.

Med disse præmier synes vi der er dækning for lotteriets hovedparole: Rom, rejser og revolution!!!

Køb og sælg – 4900 lodsedler à 20 kr.

Inden vi kan bruge et overskud og inden du kan glædes over præmierne, skal vi have solgt de 4900 lodsedler à 20 kr.

Så det er nu (!) du skal bestille et bundt til dig selv og gerne til videresalg til familie, venner, arbejdskammerater og naboer m.fl.

Med lodsedlen spreder vi budskabet om venskab med Cuba og solidaritet over hele landet – og lodsedlerne bliver altid godt modtaget.

Vi sælger lodsedler fra 1. oktober til 30. november.

Notarius Publicus trækker vindernumrene 2. december.

Søndag 4. december fra kl. 13 til 18 er der Verdensjulemarked i Casa Latinoamericana/Valby Kulturcenter, Høffdingsvej 10,Valby i København. Kl. 17:00 offentliggør vi vindernumrene.

Tak til lotteriets sponsorer: Havana Club Danmark, Arbejderen.dk, bladene Kommunist og SKUB samt Cuba Rum Nordic/Mojito Factory.