Kampagne mod blokadeNyhederSundhed og uddannelse

Vi har fået svar fra sundhedsministeren på vores “Cuba-appel til Folketinget og regeringen”

I flere lande rettes der nu appeller til regeringerne med det håb, at samtidige henvendelser fra flere lande kunne give fornuften et løft i Washington og føre til ophævelse de mange blokader og sanktioner, der modvirker indsatsen mod corona-pandemien.
Danmark kunne overveje at samarbejde med de cubanske lægehold, der udsendes til lande, som er hårdt ramt af corona. Og Danmark bør undersøge om den cubanske corona-medicin kunne være nyttig i Danmark som den har været i Kina.

 Dansk-Cubansk Forening

I april sendte Dansk-Cubansk Forening nedenstående appel til Folketinget og regeringen. Nu har vi modtaget dette svar fra sundhedsminsiteren:

“Kære Dansk-Cubansk Forening

Tak for jeres henvendelse fra d. 18. april 2020 til sundheds- og ældreminister, Magnus Heunicke. Ministeren har bedt mig takke og besvare jeres henvendelse.

Sundhedsmyndighederne har et stort fokus på at bremse og afbøde konsekvenserne af COVID-19. Og fra regeringens og myndighedernes side tages der løbende tiltag for at styrke indsatsen. Ministeriet vil i den forbindelse gerne kvittere for jeres input.

Ministeriet værdsætter generelt henvendelser fra borgere og foreninger, der ønsker at bidrage med deres synspunkter og forslag til håndteringen af COVID-19. Alle henvendelser indgår i ministeriets overvejelser og videre arbejde.

Spørgsmål om amerikanske sanktioner mod Cuba hører under Udenrigsministeriets ressort. I kan finde kontaktoplysninger på deres hjemmeside: https://um.dk/.

Med venlig hilsen

Rasmus Luca Lyager Brønholt”

ÅBENT BREV:

Dansk-Cubansk Forening henvender sig med støtte fra de underskrivende over 400 personer til den danske regering og medlemmerne af Folketinget med en indtrængende appel om to handlinger:

1: Lade USA’s præsident Trump og forbundsregeringen i Washington forstå, at Danmark ønsker blokaden mod Cuba og sanktioner i almindelighed ophævet – i det mindste suspenderet indtil corona-pandemien er overvundet – fordi blokader og sanktioner svækker ofte fattige landes mulighed for at imødegå corona-pandemien og redde menneskeliv.

2: At de danske myndigheder i deres støtte til andre landes indsats mod corona undersøger mulighederne for at samarbejde med cubanske hold af læger og sygeplejersker, som udsendes til hårdt ramte lande i kampen mod COVID-19. Samt at de danske myndigheder undersøger om den cubanske medicin Interferon Alfa 2B (Humano Recombinante) – der har vist sig effektiv i behandlingen af corona-syge i blandt andet Kina, og som nu bruges i Italien og Andorra – kunne hjælpe i Danmark.

Denne henvendelse refererer til nedenstående internationale appel, som indtil videre over 14.000 mennesker i 126 lande har skrevet under på. I flere af disse lande rettes der nu tilsvarende appeller til regeringerne med det håb, at samtidige henvendelser fra flere lande kunne give fornuften et løft i Det Hvide Hus og Washington.
Vi vil særligt henvise til, at 32 medlemmer af Underhuset i London har underskrevet denne appel rettet til Boris Johnson og hans regering. (Navnene på de 32 fremgår af dokumentet herunder, som også indeholder navnene på de 400 danske underskrivere).

Vi retter denne henvendelse på vegne af Dansk-Cubansk Forenings hovedbestyrelse

Og med støtte fra samtlige underskrivere – her iblandt: * medlem af Folketinget Christian Juhl, * medlem af Region Syd regionsråd Jørn Lehmann Petersen, * medlem af 3F’s hovedbestyrelse Ole Nors Nielsen, * tidligere borgmester i København Villo Sigurdsson, * professor ved Aarhus Universitet Sven Tarp, * læge og forfatter Ellen Ryg Olsen, * forfatter Jørgen Møller, * advokat Kirsten Bindstrup, * tidligere fagforeningsformand Tue Tortzen, * kunstner Lena Bidstrup, * formand for Kunstnere for Fred Pernille Grumme, * overlæge Steffen Hjøllund, * forfatter Kåre Bluitgen, * formand for 3F BJMF Claus Westergreen, * forfatter og biolog Anders Bjerre-Mikkelsen, * kunstner Verner Brems, * formand for Malernes fagforening i Midtjylland Hans Martin Andersen, * forfatter Aksel V. Carlsen, * forfatter Ron Ridenour, * fotograf Søren Zeuth.

Sven-Erik Simonsen/formand for Dansk-Cubansk Forening
Se alle underskriverne nederst:

 ****
DEN FÆLLES INTERNATIONALE APPEL:

”Mens verden udkæmper en international kamp imod corona-pandemien, har Cuba igen vist sig som bannerfører for internationalisme og solidaritet.

De seneste dage har Cuba sendt hold af højt uddannede sundhedsbrigader til 15 lande – heriblandt Italien, Grenada, Jamaica, Nicaragua og Venezuela – for at hjælpe landenes overbelastede sundhedsvæsen under krisen.

Den 18. marts åbnede den cubanske regering en havn op for passagererne på det britiske krydstogtskib MS Braemer, som var i dybe problemer. Skibet havde fået afslag på at gå i havn i en række lande, hvorefter Cuba tog imod det i Havanna – en gestus, som Storbritanniens udenrigsminister Dominic Raab offentligt har takket Cuba for i en udtalelse til parlamentet.

Cuba har også udviklet den antivirale medicin Interferon Alfa 2B og gjort den tilgængelig for lande i verden til behandlingen af patienter smittet med COVID-19.

Denne ø-stats uegennyttige svar på den globale nødsituation er en fortsættelse af Cubas humanitære engagement. I de seneste 56 år har 400.000 cubanske sundhedsarbejdere bistået under naturkatastrofer og hjulpet med at opbygge nationale sundhedssystemer i 164 lande. Indsatsen omfatter lægehold udsendt til Pakistan efter jordskælvet i Kashmir i 2005, til Haiti i kølvandet på det forfærdende udbrud af kolera efter jordskælvet i 2010, og til Vestafrika i kampen mod ebola i 2015. Cuba har siden 1998 uddannet 35.613 læger og sundhedsspecialister fra 138 lande på sin Latinamerikanske Lægeskole (ELAM).

Samtidig har Cuba lidt under følgerne af en 58 år lang, kriminel blokade iværksat af USA. Blokaden har medført mangel på mad, brændstof og andet grundlæggede nødvendigt. Sidste år medførte blokaden tab og ekstra udgifter i Cubas sundhedsvæsen på over 104 millioner dollars.

Mens vi skriver dette, kæmper Cuba selv med at imødegå spredningen af coronavirus i befolkningen. Hertil har Cuba brug for adgang til udstyr og medikamenter til at sikre sårbare borgeres vel, og USA’s blokade har helt konkret stoppet fragter, der skulle bringe ansigtsmasker, test-udstyr og andet til Cuba.

Cuba har altid sat menneskers behov øverst – uanset grænser eller politik. I denne tid med den internationale krise er USA’s blokade en forbrydelse. Ikke alene rammer den det cubanske folk, den rammer også Cubas mulighed for at hjælpe rundt om i verden i kampen mod denne virus.

Solidaritetsbevægelsen med Cuba udtrykker sin dybe taknemmelighed over for de cubanske sundhedshold – for det inspirerende eksempel på global solidaritet, som de udfører.

Samtidig opfordrer vi regeringerne til at rette en hastehenvendelse til USA’s regering om at ophæve blokaden med det samme – i det mindste suspendere den midlertidigt – så livsnødvendige forsyninger af mad, brændstof og medicinsk udstyr kan nå frem til Cubas indbyggere.”

 *****

Bilag til appellen til medlemmerne af Folketinget og regeringen

Underskrifter:

Først navnene på de 32 medlemmer af det britiske underhus, som har underskrevet appellen:

List of MP’s to sign the open letter so far:

 1. Jeremy Corbyn MP
 2. Claudia Webbe MP
 3. Bell Ribeiro-Addy MP
 4. Richard Burgon MP, Shadow Secretary of State
 5. Apsana Begum MP
 6. Navendu Mishra MP
 7. Kate Osborne
 8. Ian Mearns MP
 9. Grahame Morris MP
 10. Paula Barker MP
 11. Kate Osamor MP
 12. Mick Whitley MP
 13. Ian Lavery MP
 14. Janet Daby MP
 15. Jonathan Edwards MP
 16. Rachel Hopkins MP
 17. James Murray MP
 18. Andy Mcdonald MP
 19. Mary Foy MP
 20. Kenny MacAskill MP
 21. Bethan Winter MP
 22. Preet Gill MP
 23. Chris Stephens MP
 24. Zarah Sultana MP
 25. Órfhlaith Begley MP
 26. Mickey Brady MP
 27. Chris Matheson MP
 28. Chris Hazzard, MP
 29. Michelle Gildernew MP
 30. John Finucane MP
 31. Paul Maskey MP
 32. Francie Mollow MP

Herunder de godt 400 danskere, der indtil nu har skrevet under på den stadig igangværende indsamling af underskrifter:

 1. Asger Thomsen (Denmark)
 2. Benjamin Gottberg (Denmark)
 3. Leo Jørgensen (Denmark)
 4. Jesper Petersen (Denmark)
 5. Frederik Friis Jensen (Denmark)
 6. Kent Jacobsen (Denmark)
 7. Kim Kristensen (Denmark)
 8. Hellen Gade (Denmark)
 9. Jytte Mathiesen (Denmark)
 10. Petter Sommerfelt (Denmark)
 11. Anita Johansen (Denmark)
 12. Addy Petersen (Denmark)
 13. Jens Mammen (Denmark)
 14. Kim Holm (Denmark)
 15. Tobias Bavnsgaard (Denmark)
 16. Faiz Cebiroglu (Denmark)
 17. Henriette Kathrine Henriksen (Denmark)
 18. Henrik Rasmussen (Denmark)
 19. Andreas Daugbjerg (Denmark)
 20. Lone Toften (Denmark)
 21. Kamal Ouad (Denmark)
 22. Steen Bonde (Denmark)
 23. Anna Kellerup (Denmark)
 24. Johnny Christiansen (Denmark)
 25. Linda Magtengaard (Denmark)
 26. Finn Hjord (Denmark)
 27. Annie Wulff (Denmark)
 28. Vibeke Rygård (Denmark)
 29. Poul Mikael Allarp (Denmark)
 30. Kirsten Nussbaumer (Denmark)
 31. Andreas Kjeldsen (Denmark)
 32. Inge Klitgaard (Denmark)
 33. Lisbeth Daugbjerg (Denmark)
 34. Louise K Larsen (Denmark)
 35. David Tholander (Denmark)
 36. Claus Persson (Denmark)
 37. Per Hørning (Denmark)
 38. Birgit Victor Hansen (Denmark)
 39. Sarah Felskov (Denmark)
 40. Svend Jørgen Augsburg (Denmark)
 41. Jørn Lehmann Petersen (Denmark)
 42. Vibeke Jeppesen (Denmark)
 43. Helle Bruun (Denmark)
 44. John Larsen (Denmark)
 45. Carmen Rios (Denmark)
 46. Anders (Denmark)
 47. Lotte Bech (Denmark)
 48. Sune Dalgaard Christiansen (Denmark)
 49. Ivan Hersland (Denmark)
 50. Gitte Walter (Denmark)
 51. Carsten Roland Birkbøll (Denmark)
 52. Stina Eriksen (Denmark)
 53. John Berg Larsen (Denmark)
 54. Irene Sørensen (Denmark)
 55. Ole Nors Nielsen (Denmark)
 56. Mogens Høgsdorf (Denmark)
 57. Susanne Hansen (Denmark)
 58. Sven Tanggaard Laursen (Denmark)
 59. Lars Walter (Denmark)
 60. Søren Zeeberg Nielsen (Denmark)
 61. Kjeld Jørgensen (Denmark)
 62. Vibeke Lund Sonne (Denmark)
 63. Uffe Feldfoss Petersen (Denmark)
 64. Tue Tortzen (Denmark)
 65. Jacob Jensen (Denmark)
 66. Eva Due Kristensen (Denmark)
 67. Lars-Otto Hansen (Denmark)
 68. Michael Liesk (Denmark)
 69. Karen Holte (Denmark)
 70. Freddy Wedel (Denmark)
 71. Steffen Schjorring (Denmark)
 72. Sidsel Hansen (Denmark)
 73. Helene-Marie Sandberg (Denmark)
 74. Ingrid Strøm (Denmark)
 75. Margrethe Pedersen (Denmark)
 76. Lis Sobol (Denmark)
 77. Helmer Nymark Andersen (Denmark)
 78. Tine Christensen (Denmark)
 79. Joan Margrethe Hegelund (Denmark)
 80. Linna Juhl Hansen (Denmark)
 81. Kirsten Maria Magelund (Denmark)
 82. Hasse Thornberg (Denmark)
 83. Bente olsen (Denmark)
 84. Anton Thomsen (Denmark)
 85. Niels Christensen (Denmark)
 86. Hanne Eriksen (Denmark)
 87. Ea Matzon (Denmark)
 88. Karl (Denmark)
 89. Alex Beckmann (Denmark)
 90. Jan Mathisen (Denmark)
 91. John Sørensen (Denmark)
 92. Søren Kolind (Denmark)
 93. Helle Storgaard (Denmark)
 94. Nikolai S. C. Aamand (Denmark)
 95. Thomas Ter-Borch (Denmark)
 96. Henriette Rolighed (Denmark)
 97. Merete Raaschou (Denmark)
 98. Egon Laugesen (Denmark)
 99. Susanne Urs (Denmark)
 100. Michael Preisler (Denmark)
 101. Allan Stoklund (Denmark)
 102. Lisbeth Søegaard (Denmark)
 103. Elly Barstad (Denmark)
 104. Gunna Wrønding (Denmark)
 105. Rebecca Svensson (Denmark)
 106. Hanne Svensson (Denmark)
 107. Anna-Marie Zama (Denmark)
 108. Maja Foegh (Denmark)
 109. Jørgen Strøm (Denmark)
 110. Dorthe Møller (Denmark)
 111. Jesper Mobeck (Denmark)
 112. Hanne Sessingø (Denmark)
 113. Berit Bro (Denmark)
 114. Waldo Salomon (Denmark)
 115. Klaus Schulte (Denmark)
 116. Marianne Eiberg Jørgensen (Denmark)
 117. Kim Jens Frederiksen (Denmark)
 118. Flemming Hardy Olsen (Denmark)
 119. Jonni Andersen (Denmark)
 120. Theresa Olesen (Denmark)
 121. Karina Sartor (Denmark)
 122. Per Frese (Denmark)
 123. Flemming Jakobsen (Denmark)
 124. Susanne Stage (Denmark)
 125. Pia Møller Madsen (Denmark)
 126. Kurt Nielsen (Denmark)
 127. Mona Mikkonen Brandt (Denmark)
 128. Anders Christian Hørby (Denmark)
 129. Regula Maltry (Denmark)
 130. Klaus Frank (Denmark)
 131. Ove Andersen (Denmark)
 132. Anja Hansen (Denmark)
 133. Inger Bertelsen (Denmark)
 134. Jannie Lindholm (Denmark)
 135. Vips Albertsen (Denmark)
 136. Anja Dybris (Denmark)
 137. Bodil Heinø (Denmark)
 138. Inger Sohn (Denmark)
 139. Natallia Lapitskaya (Denmark)
 140. Klaus Ebdrup (Denmark)
 141. Arne Pedersen (Denmark)
 142. Lena Bidstrup (Denmark)
 143. Lennart Gustafsen (Denmark)
 144. Lars Emanuel (Denmark)
 145. Poul Bjørn Berg (Denmark)
 146. Britt Sommer (Denmark)
 147. Per Hansen (Denmark)
 148. Lone Jensen (Denmark)
 149. Karen Marie Stokbro (Denmark)
 150. Hanne Klementsen (Denmark)
 151. Wilhelm Nussbaumer (Denmark)
 152. Kirsten Weidmann (Denmark)
 153. Aya Noehr (Denmark)
 154. Brenda Castillo (Denmark)
 155. Niels Erik Pøhl Nielsen (Denmark)
 156. Gianna Giacomello (Denmark)
 157. Henrik Ørnebjerg (Denmark)
 158. Bo Johansen (Denmark)
 159. Peter Rasmussen (Denmark)
 160. Kirsten Schou (Denmark)
 161. John Mededovic (Denmark)
 162. Niels Lauridsen (Denmark)
 163. Philip Hjorth (Denmark)
 164. Hanah Svane Wilder Damgaard (Denmark)
 165. Lisbet Christiansen (Denmark)
 166. Per Larsen (Denmark)
 167. Jena Bjerregaard (Denmark)
 168. Elisabeth Hjøllund (Denmark)
 169. Boris Jelstrup Andersen (Denmark)
 170. Bitt Juul Jensen (Denmark)
 171. Johnny Mortensen (Denmark)
 172. Marius Lyhne-Knudsen (Denmark)
 173. Karen Marie Møller (Denmark)
 174. Christian Juhl (Denmark)
 175. Frank Rasmussen (Denmark)
 176. Morten Schmidt Kjeldsen (Denmark)
 177. Janus Hvid Hillgaard (Denmark)
 178. Per Aggersbo (Denmark)
 179. Pia Andersen (Denmark)
 180. Syssan Rønde (Denmark)
 181. Per Nørgaard Kristensen (Denmark)
 182. Lars Nielsen Sødergren (Denmark)
 183. Ida Stevns Matzon (Denmark)
 184. Peter Ussing (Denmark)
 185. Peter Mandrup Jørgensen (Denmark)
 186. Jens Voldby Crumlin (Denmark)
 187. Niels Henrik Hjøllund (Denmark)
 188. Christine ..? (Denmark)
 189. Beth Gad Olsen (Denmark)
 190. Owe Rasmussen (Denmark)
 191. Kis Boel Guldmann (Denmark)
 192. Carsten Bo Hansen (Denmark)
 193. Ulla Nygaard (Denmark)
 194. Mikael Junker (Denmark)
 195. Klaus Jensen (Denmark)
 196. Hans Lunde (Denmark)
 197. Steen Andersen (Denmark)
 198. Verner Brems (Denmark)
 199. Per Nielsen (Denmark)
 200. Arash Irannejad (Denmark)
 201. Erik Insula (Denmark)
 202. Michael Trier Jacobsen (Denmark)
 203. Inger Lumholt (Denmark)
 204. Birte Pedersen (Denmark)
 205. Peter Plesner (Denmark)
 206. Ole Timotej (Denmark)
 207. Birgit og Kristian Madsen (Denmark)
 208. Ulla Præstgaard (Denmark)
 209. Bjarne Frøslev (Denmark)
 210. Anne Mette Markussen (Denmark)
 211. Bo Madsen (Denmark)
 212. Margit Bjerregaard (Denmark)
 213. Carlo Hermansen (Denmark)
 214. Trine Dahlquist Hopps (Denmark)
 215. Pernille Grumme (Denmark)
 216. Steen Andersen (Denmark)
 217. Michael Neumann (Denmark)
 218. Helle Engelund (Denmark)
 219. Torben Conrad (Denmark)
 220. Sasja Simonsen (Denmark)
 221. Maya Nielsen (Denmark)
 222. Thomas Hauger (Denmark)
 223. Bent Larsen (Denmark)
 224. Jørgen Møller (Denmark)
 225. Sarah Spanggaard (Denmark)
 226. Hasse Grandjean (Denmark)
 227. Minna Skafte Jensen (Denmark)
 228. Susanne Hoffmann (Denmark)
 229. Henning Nielsen (Denmark)
 230. Ken Bruun (Denmark)
 231. Ulla Bang Kristensen (Denmark)
 232. Henrik Stabel (Denmark)
 233. Anders Bjerre Mikkelsen (Denmark)
 234. Thommi Nielsen (Denmark)
 235. Marianne Stockmarr (Denmark)
 236. Simon Bisgaard (Denmark)
 237. Ninja Ea Lund (Denmark)
 238. Ulf Matzon (Denmark)
 239. Karen Klein (Denmark)
 240. Mette Lund Egholm (Denmark)
 241. niels stockmarr (Denmark)
 242. Per Ejnar Viberg (Denmark)
 243. Poul Andersen (Denmark)
 244. Bjarne Larsen (Denmark)
 245. Ingemerete Schütten (Denmark)
 246. Birgit Buhl (Denmark)
 247. Bernd Vahl (Denmark)
 248. Anne Kroigaard (Denmark)
 249. Poul Eck Sørensen (Denmark)
 250. Ebbe Riis Klausen (Denmark)
 251. Tommy Damgaard (Denmark)
 252. Asger Sandal Jeppesen (Denmark)
 253. Ole Bach (Denmark)
 254. Peter Nansen (Denmark)
 255. Eigil Møller (Denmark)
 256. Jørgen Fris Frederiksen (Denmark)
 257. Christel Erschens (Denmark)
 258. Elma Lindberg (Denmark)
 259. Dan Foged (Denmark)
 260. Anita Petersen (Denmark)
 261. Tue Magnussen (Denmark)
 262. Jan Kjærgaard Hansen (Denmark)
 263. Jesper Brohm Hansen (Denmark)
 264. Peter Bendtzen (Denmark)
 265. Mona Dahlquist (Denmark)
 266. Mette Juul Isaksen (Denmark)
 267. Thorbjørn Hoffmann (Denmark)
 268. Flemming Vestergaard (Denmark)
 269. Allan Rasmussen (Denmark)
 270. Poul Husum Sørensen (Denmark)
 271. Else Dam (Denmark)
 272. Thomas Nissen (Denmark)
 273. Bo Møller (Denmark)
 274. Merete N. Christensen (Denmark)
 275. Lene (Denmark)
 276. Marianne Albertsen (Denmark)
 277. Lasse Piil Pertou (Denmark)
 278. Jørn Ralph Hansen (Denmark)
 279. Ole Elkær (Denmark)
 280. Ali Alang (Denmark)
 281. Claus Westergreen (Denmark)
 282. Lizette Lassen (Denmark)
 283. Palle Yndal-Olsen (Denmark)
 284. Øivind Larsen (Denmark)
 285. Leif Mikkelsen (Denmark)
 286. Kåre Bluitgen (Denmark)
 287. Krista Sørensen (Denmark)
 288. Klaus Fink (Denmark)
 289. Siri Sylvest Hansen (Denmark)
 290. Steen Kjærsgaard (Denmark)
 291. Charlie (Denmark)
 292. Steen Lund (Denmark)
 293. Steffen Hjøllund (Denmark)
 294. Arne Hansen (Denmark)
 295. Anne Marie Lohmann (Denmark)
 296. Gitte Pedersen (Denmark)
 297. Bo Winding (Denmark)
 298. Ulla Hansen (Denmark)
 299. Beth Nielsen (Denmark)
 300. Mette Hanning (Denmark)
 301. Thomas (Denmark)
 302. Jacques Courrier (Denmark)
 303. Susanne Nielsen (Denmark)
 304. Else Sørensen (Denmark)
 305. Søren Zeuth (Denmark)
 306. Susanne Wind (Denmark)
 307. Sven Tarp (Denmark)
 308. Ole Søborg (Denmark)
 309. Gyvel Kallan (Denmark)
 310. Mikael Betzer (Denmark)
 311. Anders Kristensen (Denmark)
 312. Martin Hjorth Rosenquist (Denmark)
 313. Ole Astrup Nielsen (Denmark)
 314. Marianne Maass (Denmark)
 315. Birgit Sørensen (Denmark)
 316. Anne Behr (Denmark)
 317. Jan Strandberg (Denmark)
 318. Poul S. Christensen (Denmark)
 319. Mette Pilegaard (Denmark)
 320. Kurt Nielsen (Denmark)
 321. Ron Ridenour (Denmark)
 322. Jeppe Petersen (Denmark)
 323. Aleth Mortensen (Denmark)
 324. Janne Foghmar (Denmark)
 325. Jørgen Flyr (Denmark)
 326. Anne-Lise Ekvall (Denmark)
 327. Hans Martin Andersen (Denmark)
 328. Bjarne Rasmussen (Denmark)
 329. Ingrid Seidenfaden (Denmark)
 330. Lone Gelting (Denmark)
 331. Arne Lennartz (Denmark)
 332. Pia Gaff (Denmark)
 333. Aksel V Carlsen (Denmark)
 334. Alice Nutzhorn (Denmark)
 335. Bojana Miljic (Denmark)
 336. Anne (Denmark)
 337. Snorre Winther (Denmark)
 338. Birgitte Warburg (Denmark)
 339. John Laursen (Denmark)
 340. Henrik Berg (Denmark)
 341. Hilda Ailasdatter (Denmark)
 342. Lisette Johannsen (Denmark)
 343. Zenita (Denmark)
 344. Birgitte Retbøll (Denmark)
 345. Lars Østergaard (Denmark)
 346. Alice Dall (Denmark)
 347. Anja Liljensøe (Denmark)
 348. Peter Smith (Denmark)
 349. Steen Madsen (Denmark)
 350. Tina Schjønning (Denmark)
 351. Kirsten Blegager (Denmark)
 352. Gerner Kristensen (Denmark)
 353. Karen Margrethe Andersen (Denmark)
 354. Niels P. Olsen (Denmark)
 355. Anne Mette Isabel Nielsen (Denmark)
 356. Ulla Jensen (Denmark)
 357. Lars Bohn (Denmark)
 358. Charlotte Valløe (Denmark)
 359. Leif Mikkelsen (Denmark)
 360. Jørgen Sanddahl (Denmark)
 361. Claus Christophersen (Denmark)
 362. Niklas Zenius Jespersen (Denmark)
 363. Lycke Olsen (Denmark)
 364. Peter Kleist Christiansen (Denmark)
 365. Elisabeth Als (Denmark)
 366. Bo Windeballe (Denmark)
 367. Gitte Retbøll (Denmark)
 368. John Littau (Denmark)
 369. Thorvald Emil Jepsen (Denmark)
 370. Kim Hansen (Denmark)
 371. Per Sørensen (Denmark)
 372. Karin Amelung (Denmark)
 373. Anna Maria Kaalund (Denmark)
 374. Poul Erik Nielsen (Denmark)
 375. Sven Erik Christensen (Denmark)
 376. Anne Nielsen (Denmark)
 377. Solvej Margrethe Nielsen (Denmark)
 378. Kit Aastrup (Denmark)
 379. Jan Holm Jensen (Denmark)
 380. Bodil Sass Jørgensen (Denmark)
 381. Hanne (Denmark)
 382. Sven Erik Simonsen (Denmark)
 383. Bjarne Felby (Denmark)
 384. Randi Vikmann Petersen (Denmark)
 385. Steen Selvejer (Denmark)
 386. Stine Nøddebo (Denmark)
 387. Kirsten (Denmark)
 388. Lindis Andersen (Denmark)
 389. Inge Høgh (Denmark)
 390. Luis Monteiro (Denmark)
 391. Peter Marsling (Denmark)
 392. Frank Andersen (Denmark)
 393. Anne Sieg (Denmark)
 394. Nihal Tissera (Denmark)
 395. Kirsten Schelbeck (Denmark)
 396. Hanne Skovgaard (Denmark)
 397. Jens Ring Bursche (Denmark)
 398. Michelle Vieira (Denmark)
 399. Solvej Petersen Olesen (Denmark)
 400. Hjørdis Nielsen (Denmark)
 401. Morten Petersen (Denmark)
 402. Per Eriksen (Denmark)
 403. Inge Lise Bugge (Denmark)