RejserTidligere rejser

Solidaritetsbrigade – Nordisk brigade til Cuba fra 17. december 2015 til 6. januar

FOR KUN 4000 KR. (+FLYBILLETTEN) får du tre fantastiske uger i Cuba med et rigtigt godt program.

Dansk-Cubansk Forening arrangrer i samarbejde med vores partnere i Cuba (ICAP) og sammen med andre venskabsforeninger i Norden en solidaritetsbrigade til Cuba mellem 17. december 2015 og 6. januar 2016.

Det er 59. gang vi gennemfører denne brigade siden den første af disse brigader blev gennemført i slutningen af 1960’erne.

Det er måske den største succes i danske solidaritetsarbejde målt på antal ture, målt på antal deltagere gennem årene og målt på programmets kvalitet. DU kan roligt tage med på denne solidaritetsbrigade. Det vil blive dit livs oplevelse.

Programmet består af en tredjedel arbejde, en tredjedel studiebesøg og en tredjedel ferie med fest, dask, strand, sol og vand samt ture til Havanna.

Deltagerne bor det meste af tiden i brigadelejren Julio Antonio Mella, der ligger 40 kilometer uden for Havanna. Her sover deltagerne på værelser med seks senge. Dagens måltider serveres i spisesalen og desuden rummer lejren bar, butik, festplads og mødefaciliteter samt bibliotek, og der er adgang til internet.

Arbejdet er landbrugsarbejde eller lettere byggeopgaver.

Studiebesøg er i skoler, børnehaver, lægehuse, landbrugskooperativer, fagforening, kvindeorganisation, ungkommunister, revolutionsmuseum og/eller andet.

Programmet omfatter også en fire dages tur til provinsbyen Sancti Spiritus, som ligger på Cubas sydkyst ca. 300 kilometer fra Havanna.

Alt dette får du for 4000 kr. (+ du skal selv købe sin flybillet… Dansk-Cubansk Foprening hjælper dig gerne med køb af billet).

Når brigaden slutter bliver deltagerne kørt til lufthavnen – eller man kan forlænge sit ophold i Cuba på egen hånd.

Kontakt Dansk-Cubansk Forening (Rejsegruppen) – så hjælper vi dig med at komme med på denne solidaritetsbrigade, som vi kalder VINTERBRIGADEN 2015/16…. Tag med og få dit livs oplevelse!!

Læs mere her på hjemmesiden….

SEND EN MAIL TIL: post@cubavenner.dk