ForeningenLandskontor og butikNyheder

Ny åbningstid i Dansk-Cubansk Forening

CHOK 😉 I over 50 år har Dansk-Cubansk Forening holdt åbent på landskontoret om onsdagen fra kl. 17 til 19. FREMOVER ER ÅBNINGSTIDEN OM FREDAGEN FRA KL. 16 TIL 18.

Efter flere årtier med åbent på Cuba-kontoret om onsdagen mellem kl. 17 og 19, så skifter kontortiden nu til fredagen mellem kl. 16 og 18.

Der er flere årsager, men det vigtigste er, at den nye kontortid giver bedre muligheder for at foreningens aktivister og arbejdsgrupper kan have gode fysiske rammer om møder og arbejde.

Medlemmer og venner, som søger svar på spørgsmål eller råd om rejser til Cuba m.m. kan som tidligere bare banke på på Høffdingsvej 10 i Valby – lige ved Vigerslev Alle S-togstation) eller ringe 38101550.

Dem, der dukker op på Høffdingsvej 10 vil fremover møde et hus med cafe-stemning og både danskere og latinamerikanere, der hygger, snakker. laver mad eller andet. Denne cafe-stemning kan man bare blive del af, så vi tror også, at flytningen af kontortiden fra onsdag til fredag vil gøre det sjovere at besøge Dansk-Cubansk Forening.

Velkommen!